Adventný kalendár s mix pralinkami modrý

27,99  s DPH

Katalógové číslo: cb027a Kategórie: ,
 

Popis

Adventný kalendár s mix pralinkami / modrý

Oslávte každý deň pred Vianocami sladkou chvíľkou s naším adventným kalendárom plným rôznorodých čokoládových prekvapení. Tento špeciálny adventný kalendár obsahuje pestrý mix 24 čokoládových praliniek – od jemnej mliečnej, cez bohatú tmavú, až po výnimočné biele a ochutené čokolády, ktoré potešia každý deň novou chuťou.

Každé okienko ukrýva starostlivo vybranú čokoládu, ktorá je vytvorená z tých najkvalitnejších ingrediencií. Tento kalendár je dokonalým spôsobom, ako si vychutnať sviatočné obdobie plné radosti, alebo ho darovať ako sladké prekvapenie niekomu, koho chcete potešiť.

Doprajte si sladké čakanie na Vianoce a rozmaznajte svoje zmysly lahodným výberom tých najlepších čokolád!

 

Pralinky v Advetnom kalendári mix sú balené podľa dostupnosti v aktuálnom čase a ich zloženie a alergény sú uvedené na obale bonboniéry. Poprípade ich je možné nájsť na našich stránkach v sekcii pralinky aj s energetickými hodnotami: pre viac informáciií kliknite tu: Zloženie čokoládových praliniek

Alergény sú zvýraznené tučným písmom. Výrobky sú určené na priamy konzum bez ďalšej úpravy, pre všeobecnú spotrebu. Minimálna trvanlivosť výrobku: uvedená na obale výrobku

Skladovať v suchu a chlade ideálne do 18°C. Chrániť pred teplom.

* Vyobrazená bonboniéra je len informačného charakteru. Vyskladaná čokoládová bonboniéra nemusí byť identická a jej hmotnosť sa môže líšiť na základe zvolených praliniek.

 

Ďalšie informácie

Hmotnosť 330 g
Rozmery 29 × 22,5 × 3 cm
Čokoláda

Horká čokoláda 54%

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.